Ceban: Construcțiile în capitală nu vor fi blocate, dacă nu se va încălca legea

Construcțiile în Capitală nu vor fi blocate, dacă nu se va încălcă legea. Acest subiect a fost discutat de primarul capitalei Ion Ceban, cu președintele Igr Dodon, în...

Construcțiile în Capitală nu vor fi blocate, dacă nu se va încălcă legea. Acest subiect a fost discutat de primarul capitalei Ion Ceban, cu președintele Igr Dodon, în cadrul unui proiect video.

«În ceea ceține de construcții este ca și în cazul gheretelor sau  panourilor stradale stradale. Aici, la fel, vom interveni foarte dur. I-am ateționat pe toți constructorii că nu va mai fi la fel, așa Cuma  fost până acum, cu tot fel de scheme de corupție», a declarat Ion Ceban.

«Autorizațiiile de construcții, contrar legii, costau de la 50 până la 100 de mii de euro. Sunt deja indivizi care s-au apropiat de primărie și dl primar le-a spus că o să le rupă capul. Vreau să le spun agenților economici: lăsați chestiile astea, nu umblați la primărie, cu mită, așa cum a fost anterior. O sa fiți documentați», a declarat Igor Dodon.

Ion Ceba a mai spus că Primăria optează pentru automatizarea procesului de documentație a actelor permisive, iar primele rezultate vor fi vizibile deja într-o lună.

In this article


Join the Conversation