Ceban aprinde luminițele de Crăciun și deschide Târgul de Crăciun în centrul Chișinăului

Start feeric al sărbătorilor de iarnă în inima Capitalei. Primarul Capitalei, Ion Ceban, împreună cu locuitorii și oaspeții Chișinăului au dat startul Târgului de Crăciun prin aprinderea luminițelor...

Start feeric al sărbătorilor de iarnă în inima Capitalei. Primarul Capitalei, Ion Ceban, împreună cu locuitorii și oaspeții Chișinăului au dat startul Târgului de Crăciun prin aprinderea luminițelor de sărbătoare pe bradul imens din PMAN. Edilul a venit cu un mesaj de pe scena din centrul Capitalei, unde a fost organizat un concert excepțional.

“Au fost aprinse luminițele pe bradul din Piața Marii Adunări Naționale și din tot orașul, a fost deschis Târgul de Crăciun și Casa lui Moș Crăciun. Atmosfera a fost încinsă de un concert de excepție. Sărbătorile de iarnă sunt despre unitate.
Am urat tuturor sărbători frumoase în familie, sărbători cu bună voie, sărbători în care trebuie să avem grijă unul de altul, să ne cerem scuze atunci când știm că am greșit, să sunăm pe cei apropiați, să le spunem cuvinte bune, să sunăm părinții, să sunăm buniciii, copiii, să-i sunăm pe cei care sunt acasă sau sunt departe, undeva peste hotarele țării. Să știm că suntem uniți.
Să aveți bunăstare în casele dumneavoastră. Să vă crească și să vă bucure cei mici. Să vă trăiască și să vă bucure cei dragi”, a declarat Ion Ceban.

Primăria Capitalei reamintește că 30 de troleibuze și 4 autobuze au fost împodobite în spiritul sărbătorilor de iarnă. De la troleibuze clasice, la cele de model retro și turistice, vor putea fi admirate pe străzile orașului și în PMAN până la finele lunii ianuarie.

In this article