Ce semnificație are dispozitivul pe care îl poartă Kadîrov pe deget

Liderul cecen pro-Kremlin Ramzan Kadîrov respinge zvonurile răspândite pe rețelele sociale că ar fi bolnav incurabil și explică ce rol are dispozitivul pe care îl poartă mereu pe...

Liderul cecen pro-Kremlin Ramzan Kadîrov respinge zvonurile răspândite pe rețelele sociale că ar fi bolnav incurabil și explică ce rol are dispozitivul pe care îl poartă mereu pe deget.

Pe rețelele sociale și pe Telegram au apărut informații conform cărora Kadîrov ar fi fost otrăvit sau ar suferi de o boală incurabilă.  În replică, el le răspunde printr-un mesaj pe Telegram celor care au făcut aceste comentarii și le spune că este „sănătos și plin de energie”. „Îmi pare rău să-i dezamăgesc pe cei care speră că sunt bolnav în fază terminală. Sunt sănătos și plin de energie! Ca și până acum, fac sport, merg la munte, fac drumeții și rezolv probleme importante pentru dezvoltarea republicii”, a transmis Kadîrov pe Telegram.

El le spune celor care susțin că ar fi grav bolnav că ei sunt cei care au nevoie de medic: „E ceva cu psihicul vostru, băieți, contactați specialiștii!” Kadîrov a spus și ce reprezintă dispozitivul pe care îl poartă constant pe deget, susținând că este un contor de rugăciune. „A fost numit buton de alarmă, dispozitiv medical, dispozitiv misterios. Toată lumea face presupuneri. Să fiu sincer, m-am amuzat (…) Contorul îmi permite să văd de câte ori am citit rugăciunile. Acesta este tot secretul”, a spus el.

sursa

In this article