Cazul bărbatului vaccinat în stradă: BCS a propus crearea unei comisii de anchetă

Majoritatea PAS a respins inițiativa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor privind crearea unei comisii parlamentare de anchetă pentru a investiga modul în care decurge procesul de vaccinare anti-COVID-19 în...

Majoritatea PAS a respins inițiativa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor privind crearea unei comisii parlamentare de anchetă pentru a investiga modul în care decurge procesul de vaccinare anti-COVID-19 în Republica Moldova. Propunerea a venit din partea deputatului Vladimir Odnostalco, pornind de la cazul recent de vaccinare în stradă a unui bărbat dintr-un sat din Moldova. Solicitarea nu a întrunit numărul necesar de voturi.

“Deja este clar că gestionarea crizei pandemice și a vaccinării a eșuat. Recent noi am urmărit cum oamenii sunt prinși în plină stradă pentru a fi vaccinați. Propunem crearea unei comisii care să verifice ce se întâmplă pe acest segment”, a declarat Odnostalco.

Amintim că un bărbat a fost vaccinat anti-Covid, chiar pe marginea drumului, într-un sat din Moldova. Imaginea cu acesta a fost publicată de către deputatul PAS, Radu Marian, care ulterior a șters-o, din cauza comentariilor critice. Imaginea însă a fost salvată de unii internauți care au redistribuit-o.

In this article