CAZ ȘOCANT: O minoră de doar 11 ani a născut

O minoră din Republica Moldova a născut la vârsta de doar 11 ani. Pe caz a fost pornit un dosar penal pentru viol săvârșit asupra unei persoane care...

O minoră din Republica Moldova a născut la vârsta de doar 11 ani. Pe caz a fost pornit un dosar penal pentru viol săvârșit asupra unei persoane care nu a atins vârsta de 14 ani.

Diana Fetco, șefa Secției comunicare și protocol a IGP, a declarat că a fost inițiată procedura de audiere în condiții speciale a minorei.

Potrivit Dianei Fetco, la data de 13 decembrie 2023, oamenii legii au fost sesizați de către reprezentanții unui Centru de sănătate precum că o minoră de 11 ani este însărcinată.

„Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru viol săvârșit asupra unei persoane care nu a atins vârsta de 14 ani. În cadrul cercetărilor urmează a fi efectuate acțiuni procesuale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, a spus șefa Secției comunicare și protocol a IGP.

Se mai menționează că mama minorei nu știa că fiica sa este însărcinată.

Contactați de Știri.md, reprezentanții Ministerului Sănătății au confirmat acest caz și au declarat că minora și copilul său au fost externați din spital.

In this article