Căușeni: O bătrână a ajuns la spital, după ce nepotul ar fi lovit-o cu o găleată

Trăiește chinul propriei vieți. O bătrână de 84 de ani din satul Zaim raionul Căușeni este maltratată aproape zilnic de nepot. Cel puțin asta afirmă femeia care nu...

Trăiește chinul propriei vieți. O bătrână de 84 de ani din satul Zaim raionul Căușeni este maltratată aproape zilnic de nepot.

Cel puțin asta afirmă femeia care nu odată a ajuns la ambulanță și la poliție după ce ar fi fost bătută cu cruzime de un copil de 11 ani. Ultima dată femeia ar fi ajuns la ambulanță cu fața însângerată la data de 5 mai, după ce copilul ar fi lovit-o cu o găleată de fier în cap, transmite breakingnews.md cu referire la studio-l.online.

Cazul este în vizorul autorităților publice și a inspectoratului de poliție, care afirmă că băiatul nu este pasibil de pedeapsă penală sau contravențională pentru că nu are 14 ani.

Cu fața plină de vânătăi, ochiul umflat și cu mâinile tremurânde așa am găsit-o miercuri dimineața pe Melania Bragari din satul Zaim. Femeia de 84 de ani afirmă că de doi ani nu mai are loc în ogradă.

În 2020 una din fiice s-a mutat împreună cu nepotul la ea, iar copilul care nu merge la școală este agresiv și îi face tot felul de chinuri. Săptămâna trecută spune că băiatul a lovit-o cu o găleată în cap și a ajuns la ambulanță plină de sânge.

Femeia susține că nu este pentru prima dată când nepotul o maltratează.

De frica copilului femeia își păstrează pensia la o femeie în sat și asta pentru că băiatul îi răscolește toată casa pentru a-i găsi banii. Spune că polițistul și primarul din sat cunosc foarte bine acest caz, dar că nimeni nu ia nici o măsură în privința copilului.

Băiatul neagă toate acuzațiile și spune că bătrâna inventează totul.

Vecinii femeii spun că bătrâna ar spune adevărul și asta pentru că nu odată au văzut cum copilul o agresează.

Cazul a intrat în vizorul poliției și a autorităților locale.

Oamenii legii afirmă că copilul care în luna august va împlini 12 ani a intrat în vizorul poliției acum un an când a fost descoperit noaptea pe stradă fumând.

Ulterior la data de 5 mai curent bătrâna a alertat organele de drept.

Mama minorului nu a fost găsită pentru a da explicații. Cazul a fost înaintat în instanța de judecată, iar cel mai probabil mama copilului va fi trasă la răspundere.

In this article