Candidatul PAS la funcţia de deputat, la alegerile parlamentare noi din circumscripţia Hânceşti, are venituri mai mari decât toţi ceilalţi candidaţi luaţi împreună

Candidatul PAS la funcţia de deputat, la alegerile parlamentare noi din circumscripţia Hânceşti, are venituri mai mari decât toţi ceilalţi candidaţi luaţi împreună. Astfel, potrivit declarației sale de...

Candidatul PAS la funcţia de deputat, la alegerile parlamentare noi din circumscripţia Hânceşti, are venituri mai mari decât toţi ceilalţi candidaţi luaţi împreună. Astfel, potrivit declarației sale de avere pentru perioada 2018-2019, publicată de portalul deschide.md, Olesea Stamate a indicat un venit total, împreună cu soțul său, de peste 3,7 milioane de lei, inclusiv puțin peste 6 mii lei în urma oferirii unor servicii pentru postul TV8.

Aceeaşi sursă relevă că liderul Partidului Liberal și candidatul Mișcării „Unirea”, Dorin Chirtoacă, a avut un venit în ultimii doi ani în mărime de peste 450 mii lei, iar candidatul independent, Grigore Cobzac, a declarat un venit de circa 300 mii lei.

În acelaşi timp, Ion Mereuță, candidatul PDM, a declarat un venit total obținut, împreună cu soția, în mărime de circa 880 mii lei, iar pretendentul PLDM, Anatolie Postolachi, a obținut, împreună cu soția, un venit de circa 170 mii lei.

De asemenea, Vitalie Balinschi (Partidul „ȘOR”) a obținut un venit în mărime de circa 445 mii lei și peste 31 mii euro, iar Ștefan Gațcan, reprezentantul PSRM, a obținut în ultimii doi ani un salariu de peste 300 mii lei și deține două apartamente, luate prin ipotecă, la un preț total de 1,7 milioane de lei.

In this article


Join the Conversation