Călătoriile cu taxiul vor costa mai scump pentru pasagerii din capitală

Călătoriile cu taxiul vor costa mai scump pentru pasagerii din capitală! Câteva companii care activează în domeniu au majorat recent tarifele. Conform noilor prețuri, o călătorie prin praș...

Călătoriile cu taxiul vor costa mai scump pentru pasagerii din capitală! Câteva companii care activează în domeniu au majorat recent tarifele. Conform noilor prețuri, o călătorie prin praș pornește de la 27 de lei față de 25 cum era până acum, transmite Breaking News.

Administratorii firmelor de taxi motivează această decizie prin faptul că prețurile la carburanți s-au majorat în luna mai, curent, iar conducătorii taximetrelor activau în pierdere, scrie Autoexpert.md.

Deocamdată, au crescut doar tarifele pentru pornire şi doar la câteva companii de taxi, fapt confirmat de către unii administratori ai firmelor. Aceştia au precizat că şoferii sunt cei care au insistat asupra acestor majorări.

Alţi patroni ai firmelor de taxi au precizat, însă, că preţurile la ei au rămas aceleaşi, iar situaţia va rămâne la fel şi în următoarea perioadă, mai scrie sursa citată.

In this article


Join the Conversation