Bunuri de 150 mii lei confiscate de către polițiști

Polițiștii de frontieră din Direcția regională Nord documentează două persoane care transportau marfă în asortiment fără a deține acte de însoțire. Ca urmare bunurile au fost ridicate, iar...

Polițiștii de frontieră din Direcția regională Nord documentează două persoane care transportau marfă în asortiment fără a deține acte de însoțire. Ca urmare bunurile au fost ridicate, iar cei implicați riscă o amendă contravențională de până la 150 u.c. Incidentul a fost înregistrat săptămâna trecută în apropierea localității Drepcăuți, raionul Briceni, transmite Breaking News.

În compartimentul marfar se aflau un lot de marfă în asortiment pentru care atât șoferul cât și pasagera, cetățeanca Republicii Moldova în vârstă de 56 de ani nu aveau documente ce ar justifica achiziționarea și transportarea legală a celor depistate.

Astfel, bunurile au fost ridicate conform procedurii și plasate în camera de păstrare a corpurilor delicte a SPF Lipcani. Suma estimativă a lotului respectiv este de 150 mii lei. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstantelor, dacă se va dovedi vinovăția persoanelor aceștea riscă o amendă contravențională de până la 150 u.c. conform art. 265 CC al RM.

In this article


Join the Conversation