BREAKING NEWS // Fost șef adjunct al PG, recunoscut bănuit în dosarul lui Stoianoglo

Mircea Roșioru, fostul șef adjunct al Procuraturii Generale , a fost audiat astăzi de către procurorii anticorupție și ar fi fost recunoscut în calitatea bănuit în dosarul în...

Mircea Roșioru, fostul șef adjunct al Procuraturii Generale , a fost audiat astăzi de către procurorii anticorupție și ar fi fost recunoscut în calitatea bănuit în dosarul în care este vizat Alexandr Stoianoglo, procuror general suspendat.

Potrivit surselor, audierea lui Roșioru ar fi avut legătură cu faptul că acesta a semnat procesul-verbal al ședinței de lucru de la PG, în cadrul căreia s-a luat decizia de a renunța la învinurile în privința lui Veaceslav Platon, în dosarul „fraudei bancare”.

Este de menționat că anterior Deschide.MD a scris că același proces-verbal ar fi fost semnat de către Alexandr Stoianoglo, Ion Caracuian, ex-șef PCCOCS, dar și de procurorii PCCOCS, Dumitru Răileanu și Elena Ceruța.

La începutul săptămânii curente în birourile lui Dumitru Răileanu și Elena Ceruța procurorii anticorupție au efectuat percheziții în cadrul aceluiași dosar.

Amintim că la începutul săptămânii curente, Roșioru și-a depus cererea de demisie și a precizat că a decis să plece pentru a oferi posibilitatea altor procurori să formeze echipa de conducere a Procuraturii Generale.

In this article