Traficul rutier din capitală va fi suspendat pe mai multe străzi

În perioada 21– 27 octombrie curent, va fi suspendat traficul rutier pe str. Teilor, tronsonul cuprins între bd. Dacia și str. Independenței, sectorul Botanica. Despre aceasta a anunțat...

În perioada 21– 27 octombrie curent, va fi suspendat traficul rutier pe str. Teilor, tronsonul cuprins între bd. Dacia și str. Independenței, sectorul Botanica. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, măsura a fost luată în scopul executării de către Î.M. „EXDRUPO” a lucrărilor de reabilitare a învelișului asfaltic de pe carosabilul din strada Teilor.

„Astfel, va fi restricționat traficul rutier pe alte artere de circulație din capitală. Lucrările de reparația a trotuarelor, inclusiv a străzii Teilor din sectorul Botanica au fost iniţiate la finele lunii iulie”, a declarat edilul.

Ceban spune că iniţial au fost curăţaţi arborii şi arbuştii, modernizat iluminatul public, adaptate fântânile de canalizare la cota proiectată, amenajate locuri de parcare, reparate trotuarele şi accesele către blocurile de locuit.

In this article