Breaking News, despre Dumitru Ţîra: Ați hotărât să compensați insuficiența de inspirație prin atacuri asupra colegilor de meserie

Candidatul PPEM la funcţia de primar al Capitalei, Dumitru Ţîra, este în criză de inspiraţie în această campanie electorală, de aceea atacă instituţiile de presă incomode. Este reacţia...

Candidatul PPEM la funcţia de primar al Capitalei, Dumitru Ţîra, este în criză de inspiraţie în această campanie electorală, de aceea atacă instituţiile de presă incomode. Este reacţia portalului nostru la declaraţia lui Ţîra, potrivit căreia portalul Breaking News ar fi suspect şi anonim.

„Dle Țîra, sunteți jurnalișt, sunteți din meserie. Cunoașteți că nu orice acțiune devine știre. De asemenea cunoașteți că un eveniment, o acțiune, care poate deveni o știre bună noi nu o vom scăpa. Sunteți în campanie și, din păcate, nu reușiți să captați atenția publică în măsura în care vă doriți. Și ați hotărât să compensați insuficiența de inspirație prin atacuri asupra colegilor de meserie. Nu e o alegere care poate face campania Dvs mai observată și apreciată”.

Jurnaliştii Breaking News speră că Dumitru Ţîra va renunța la această practică şi îl asigură că orice acțiune a sa, care va părea importantă pentru cititori, va deveni știre.

In this article


Join the Conversation