Autoritățile statului nu confirmă informația difuzată în această dimineață de Ministerul rus al Apărării

Autoritățile statutului nu confirmă informația difuzată în această dimineață de Ministerul rus al Apărării. „Facem apel la calm și invităm publicul să urmărească sursele oficiale și credibile ale...

Autoritățile statutului nu confirmă informația difuzată în această dimineață de Ministerul rus al Apărării.

„Facem apel la calm și invităm publicul să urmărească sursele oficiale și credibile ale Republicii Moldova. Instituțiile noastre cooperează cu partenerii străini și în cazul unor pericole la adresa țării vor informa neîntârziat opinia publică”, se arată într-un comunicat.

Agenția TASS a emis în această dimineață o știre cu referire la Ministerul Apărării al Rusiei, în care anunță că ucrainenii ar fi pregătit o provocare în regiunea transnistreană. Potrivit sursei, în viitorul apropiat se pregătește o provocare armată împotriva regiunii transnistrene, care va fi efectuată de unități ale forțelor armate ale Ucrainei, inclusiv cu implicarea formației „Azov”, care s-ar fi îmbrăcat în uniformă militară rusească. Ca pretext pentru invazie ar fi organizarea unei presupuse ofensive a trupelor ruse de pe teritoriul regiunii transnistrene.

In this article