Autoritățile, în susținerea mediului de afaceri. PUȘCUȚĂ: Pregătim un nou pachet de măsuri pentru a-i sprijini

Săptămâna viitoare, Guvernul va veni cu un alt pachet de măsuri care prevede mai multe acțiuni cu impact financiar pentru a sprijini mediul de afaceri în perioada de...

Săptămâna viitoare, Guvernul va veni cu un alt pachet de măsuri care prevede mai multe acțiuni cu impact financiar pentru a sprijini mediul de afaceri în perioada de criză. Despre aceasta a anunțat ministrul Finanțelor, Serghei Pușcuța, la postul public de televiziune.

„Obiectivele noastre constau în susținerea atât a persoanelor care necesită tratament, cât și a persoanelor care au suferit în urma efectelor restricțiilor impuse asupra activităților economice. Vom susține mediul de afaceri. Vom impune un regim de austeritate în finanțarea cheltuielilor bugetare pentru întreținerea autorităților publice”, a declarat Puşcuţa.

Totodată, Serghei Puşcuţa a declarat că autoritățile susțin eforturile agenților economici care continuă să-și întrețină angajații cu toate că volumul de servicii pe care le prestează a fost diminuat semnificativ.

In this article