VIDEO // Operațiune fără precedent. Zeci de polițiști și militari, pe străzile Capitalei

Polițiștii și militarii Armatei Naționale au început patrularea în comun pentru protejarea populației în perioada de epidemie. Aceste patrule vor ajuta la implementarea măsurilor de siguranță și prevenirea...

Polițiștii și militarii Armatei Naționale au început patrularea în comun pentru protejarea populației în perioada de epidemie. Aceste patrule vor ajuta la implementarea măsurilor de siguranță și prevenirea răspândirii COVID-19.

Președintele țării a semnat un decret care permite și alte acțiuni comune între reprezentanții Ministerului Apărării și Ministerului Afacerilor Interne, care să vină în sprijinul cetățenilor.

“Toate măsurile pe care le luăm ne ajută să menținem la această etapă situația stabilă, într-o perioadă în care în multe țări din lume pandemia a devenit din ce în ce mai greu de controlat. Suntem gata să venim cu măsuri și mai ferme, pe măsura evoluției situației, fiindcă aceste restricții temporare ne vor permite să revenim mai rapid la normalitatea vieții sociale și economice. Cu cât mai puternică va fi solidaritatea noastră și cooperarea dintre cetățeni și autorități, cu atât mai sănătoși și mai repede vom ieși din această criză!”, a scris Igor Dodon pe Facebook .

 

In this article