Au început lucrările de asfaltare a trotuarelor pe str. Maria Drăgan, perimetrul str. Vadul lui Vodă – str. Ciocana, a declarat Ceban

Lucrările de asfaltare a trotuarelor pe str. Maria Drăgan, perimetrul str. Vadul lui Vodă – str. Ciocana, au început. Potrivit primarul genera Ion Ceban, anterior, aici au fost...

Lucrările de asfaltare a trotuarelor pe str. Maria Drăgan, perimetrul str. Vadul lui Vodă – str. Ciocana, au început. Potrivit primarul genera Ion Ceban, anterior, aici au fost executate lucrări de amenajare în prundiș și montate bordurile.

“Totodată, începând cu săptămâna viitoare va fi inițiată asfaltarea trotuarelor din str. Igor Vieru, perimetrul str. M. Sadoveanu – bd. Mircea cel Bătrân. În zonă, de asemenea au fost executate toate lucrările de pregătire necesare pentru procesul de asfaltare.

Concomitent, în sectorul Ciocana, sunt implementate mai multe lucrări de reabilitare:

Lucrări de amenajare a aleii şcolarilor în partea de sus a bd. Mircea cel Bătrân. Actualmente sunt executate lucrări de reabilitare a scărilor care fac legătura cu blocurile de locuințe şi Liceul Teoretic „Constantin Negruzzi” şi cu grădinița de copii nr. 188.

Lucrările de reparaţie a trotuarului din bd Mircea cel Bătrân, partea pară, în perimetrul str. P. Zadnipru – str. Ginta Latină”, a declarat edilul.

Proiectul care prevede reabilitarea integrală a trotuarelor din bd. Mircea cel Bătrân, va fi implementat pe parcursul a trei ani.

In this article