Atac armat în Atena: Patru morți după ce un individ a deschis focul la sediul unei companii maritime

Un fost angajat al unei companii maritime a deschis focul la sediul acesteia din Glyfada, o suburbie a Atenei. Patru persoane au murit luni, în urma acestui incident,...

Un fost angajat al unei companii maritime a deschis focul la sediul acesteia din Glyfada, o suburbie a Atenei. Patru persoane au murit luni, în urma acestui incident, a anunţat o sursă din poliţia elenă, potrivit AFP, preluată de Agerpres.

Atacatorul a intrat în grabă în clădire luni dimineaţă, după care a deschis focul ucigând doi bărbaţi şi o femeie. Ulterior, el s-a baricadat în birourile companiei European Product Carriers.

Incidentul s-a produs luni, în jurul orei locale 10:20 (08:20 GMT). Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost prezentat de media greceşti drept un fost angajat ce fusese concediat de această companie cu sediul la Glyfada, o suburbie balneară a Atenei.

El a fost găsit mort ”în subsolul clădirii, cu puşca sa alături”, potrivit poliţiei. ”Conform primelor informaţii, pare că s-a sinucis”, a indicat un reprezentant al biroului de presă al poliţiei.

Aceasta a indicat că a evacuat două femei pe care atacatorul le închisese în toaletă. Compania maritimă European Product Carriers a fost fondată în 1979 şi are o flotă medie de 35 de nave, dintre care mai multe petroliere, potrivit website-ului său.

In this article