„Aroma primăverii tale” la Vernisajul Vinului

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului în parteneriat cu Oficiul Național al Viei și Vinului și Asociațiile producătorilor de produse vitivinicole cu IGP „Codru”, „Valul lui Traian”, „Ștefan...

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului în parteneriat cu Oficiul Național al Viei și Vinului și Asociațiile producătorilor de produse vitivinicole cu IGP „Codru”, „Valul lui Traian”, „Ștefan Vodă”, „Divin” și cu susținerea partenerului strategic – Proiectul de Competitivitate din Moldova – finanțat de USAID și Guvernul Suediei, Vă invită la o nouă ediție a Vernisajului Vinului, transmite Breaking News.

Evenimentul va avea loc pe 18 aprilie 2019, la Chișinău, cu începere de la ora 18.00, la hotelul „Prezident” din or. Chișinău (bd. Dacia, 58/5).

Vernisajul Vinului este un eveniment tradițional, organizat de două ori pe an de Oficiul Național al Viei și Vinului, sub egida brandului de țară „Vinul Moldovei. O legendă vie”, care își propune să promoveze cultura de consum a vinului de calitate în Republica Moldova.

In this article


Join the Conversation