Angajații vamali și câinii antitabac au depistat haine de brand și țigări

Circa 300 de articole vestimentare pentru femei și copii, cu marcajele unui renumit brand european, au fost descoperite de către echipele mobile ale Serviciului Vamal, ca rezultat al...

Circa 300 de articole vestimentare pentru femei și copii, cu marcajele unui renumit brand european, au fost descoperite de către echipele mobile ale Serviciului Vamal, ca rezultat al activității de patrulare pe traseele din țară, transmite Breaking News.

Reținerea a avut loc la ieșire din localitatea Corlăteni (raionul Rîșcani), după ce echipele mobile au oprit în trafic, pentru verificări, un autoturism despre care aveau suspiciuni că ar fi folosit la transportul ilicit de mărfuri. Ca rezultat, în portbagajul automobilului au fost depistate haine noi în valoare de zeci de mii de lei, fără acte de confirmare a provenienței.

În alte două cazuri, semnalate într-un interval de doar o oră, funcționarii vamali de la Cahul, alertați de câinii antitabac ai Vămii, au descoperit circa 6.000 de țigarete, ascunse în bagaje personale și colete.

Cercetările continuă în vederea elucidării tuturor circumstanțelor și tragerii la răspundere conform prevederilor legale.

In this article


Join the Conversation