Alte resturi de rachetă, depistate la Briceni

Poliția de Frontieră a deschis dosar de urmărire penală, după ce luni, 5 decembrie, în apropierea orașului Briceni au fost depistate componente ale unei rachete. Conform prevederilor legale,...

Poliția de Frontieră a deschis dosar de urmărire penală, după ce luni, 5 decembrie, în apropierea orașului Briceni au fost depistate componente ale unei rachete.

Conform prevederilor legale, dosarul deschis va fi transmis procurorilor, ca autoritate competentă în materie penală, pentru incidente de acest tip.

Astăzi continuă cercetarea la fața locului, acolo unde au fost identificate resturi de rachetă, potrivit Ministerului Afacerilor Interne,

Aria de cercetarea a fost extinsă, iar anchetatorii au identificat și alte câteva resturi ale aceleiași bucăți de rachetă, descoperită ieri de patrula de poliție.

La finalizarea cercetărilor la fața locului și încheierea procedurilor ce țin de competențele secției de urmărire penală a Poliției de frontieră, probele și documentele vor fi transmise către PCCOCS.

Luni, 5 decembrie, în jurul orei 15:15, pe fondul bombardamentelor masive din Ucraina, o patrulă a Poliției de Frontieră a identificat locul căderii unor elemente ale unei rachete, într-o livadă din apropierea orașului Briceni.

In this article