Alertă cu bombă la Curtea Supremă de Justiție: O angajată a primit un e-mail

O nouă dimineață, o nouă alertă cu bombă în Capitală. Clădirea Curții Supreme de Justiție a fost încercuită, persoanele din interiorul instituției fiind evacuate. Potrivit informației oferite de...

O nouă dimineață, o nouă alertă cu bombă în Capitală.

Clădirea Curții Supreme de Justiție a fost încercuită, persoanele din interiorul instituției fiind evacuate.

Potrivit informației oferite de ofițerul de presă Natalia Stati, o angajată ar fi primit în această dimineață o scrisoare pe adresa electronică precum că în clădire se află un obiect explozibil.

Pe de altă parte, Deschide a anunțat că și la Curtea de Apel este o alertă în această dimineață, însă ofițerul de presă a infirmat această informație.

Un val de alerte cu bombe s-a abătut, săptămâna trecută, asupra instituțiilor din țară.

Practic nu a existat zi în care geniștii să nu fie alertați pentru a verifica locațiile. După cercetări de-a fir-a-păr, alarmele s-au dovedit a fi false. În total ar fi peste 50 de alerte.

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), de comun cu Inspectoratul Național de Investigații din cadrul Poliției, investighează denunțurile false privind atentate cu bombă în Capitală și republică.

Comunicarea mincinoasă, cu bună-ştiinţă, despre acte de terorism se pedepsește cu amendă de la 27.500 la 42.500 de lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la doi ani.

In this article