Un tânăr din Sîngerei s-a împușcat în cap cu o armă confecționată artizanal

Caz tragic în raionul Sîngerei. Un bărbat în vârstă de 34 de ani s-a împușcat în cap cu o armă confecționată artizanal. Totul s-a întâmplat în după-amiaza zilei...

Caz tragic în raionul Sîngerei. Un bărbat în vârstă de 34 de ani s-a împușcat în cap cu o armă confecționată artizanal. Totul s-a întâmplat în după-amiaza zilei de ieri, în localitatea Coșcodeni.

Conform informațiilor preliminare, cadavrul tânărului a fost identificat la domiciliul acestuia. Pe suprafața cadavrului au fost depistate semne vizibile de moarte violentă.

În urma examinării de către medicul legist, s-a constatat că decesul a survenit în urma sinuciderii, prin aplicarea unei împușcături în regiunea capului, dintr-o armă confecționată artizanal.

Cazul este cercetat de oamenii legii pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Cadavrul bărbatului a fost îndreptat la expertiza medico legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului. Totodată, arma din care ar fi fost efectuată împușcătura a fost transmisă spre expertiza tehnico -criminalistică.

In this article