Aleea pietonală din preajma bibliotecii municipale Lomonosov, de la Botanica, a fost reabilitată

Aleea pietonală din preajma bibliotecii municipala Lomonosov, de la Botanica, a fost reabilitată. Despre aceasta anunță primarul general Ion Ceban, transmite Breaking News. Edilul capitalei a fost astăzi...

Aleea pietonală din preajma bibliotecii municipala Lomonosov, de la Botanica, a fost reabilitată. Despre aceasta anunță primarul general Ion Ceban, transmite Breaking News.

Edilul capitalei a fost astăzi în inspecție, pentru a verifica lucrările efectuate. „Acolo au fost executate lucrări de înlăturare a asfaltului uzat și instalate pavele. Totodată, a fost reabilitat iluminatul public, amenajate scaune și coșuri pentru gunoi. Reparate au fost și scările care duc spre stația din bd. Dacia, intersecție cu str. Hristo – Botev, care erau într-o stare deplorabilă. Acolo au fost montate plăci de beton”, spune primarul general.

Lucrările au fost finisate în luna februarie și au costat 2 mil 500 mii lei.

Ion Ceban a mai solicitat pretorului de Botania să aibă grijă de curățenie în acest sector al capitalei. „Este de responsabilitatea celor care gestionează astăzi orașul, ca acesta să fie curat, amenajat, cu drumuri și trotuare bune, accesibile pentru toată lumea”, a conchis edilul.

Ceban a anunțat că astfel de verificări voi realiza în fiecare săptămână, în fiecare sector, în diverse locații, pentru a discuta personal cu cetățenii despre problemele lor.

In this article