Agenda Forumului Investițional din 30 – 31 mai 2019

Orașul Chișinăul poate deveni o locație atractivă și sigură pentru investitorii străini, dezvoltarea parteneriatelor, în mod special prin crearea unui HUB regional, cu posibilități mari de extindere, datorită...

Orașul Chișinăul poate deveni o locație atractivă și sigură pentru investitorii străini, dezvoltarea parteneriatelor, în mod special prin crearea unui HUB regional, cu posibilități mari de extindere, datorită cadrului național general de reglementare, dar și a potențialului pe care îl are capitala Republicii Moldova. Acestea sunt principalele deziderate spre care tinde Administrația publică locală de a fi realizate ca urmare a organizării primei ediții a Forumului Investițional Chișinău, transmite Breaking News.

Agenda Forumului este structurată pe 8 paneluri de discuții care vor aborda tematici privind intensificarea fluxurilor de capital, sporirea interesului investitorilor străini asupra economiei orașului, cu potențial de dezvoltare, precum și de identificare/promovare a proiectelor inovative.

Programul mai conține 7 sesiuni B2B, inclusiv prezentarea proiectelor investiționale.

În cea de-a doua zi a Forumului, participanții vor efectua vizite de documentare în cadrul întreprinderilor municipale, entități economice cu potențial de dezvoltare.

Prima ediție a Forumului investițional Chișinău se va desfășura în perioada 30 – 31 mai 2019, la „Radisson Blu Convention Center”. La reuniune vor participa circa 500 persoane: delegații oficiale ale orașelor înfrățite cu Chișinăul, comunitățile locale, semnatari ai acordurilor de cooperare / memorandumuri, investitori străini și locali, mediul academic, sectorul asociativ etc.

In this article


Join the Conversation