Aeroportul din Aarhus, evacuat după descoperirea unui „obiect suspect”

Poliţia daneză a evacuat marţi parţial aeroportul din Aarhus din vestul Danemarcei după descoperirea unui „obiect suspect”, transmite Breaking News cu referire la Agerpres. „După descoperirea unui obiect suspect am...

Poliţia daneză a evacuat marţi parţial aeroportul din Aarhus din vestul Danemarcei după descoperirea unui „obiect suspect”, transmite Breaking News cu referire la Agerpres.

„După descoperirea unui obiect suspect am decis, din raţiuni de securitate, să închidem cea mai mare parte a aeroportului din Aarhus şi am evacuat oamenii în timp ce continuăm investigaţiile”, a anunţat poliţia pe Twitter.

Poliţia a precizat că 140 de persoane au fost evacuate într-o clădire din apropiere, iar un avion cu 70 de pasageri la bord a fost oprit pe pistă.

Poliţia a adăugat că zborurile de pe şi spre aeroportul din Aarhus vor fi oprite pentru moment.

La faţa locului, au fost chemaţi experţi în dezamorsarea bombelor.

Un purtător de cuvânt a declarat canalului danez TV2 că poliţia nu poate estima cât de mult va dura închiderea aeroportului din Aarhus.

Conducerea aeroportului nu a comentat situaţia creată. În jur de 40.000 de pasageri au utilizat aeroportul în luna august.

In this article


Join the Conversation