Actorul, Nicu Țărnă, în cadrul unei ceremonii oficiale a fost distins, prin decret prezidențial, cu titlul onorific „Artist al Poporului”

Actorul, Nicu Țărnă, regizor la Centrul de Cultură şi Artă „Ginta Latină”, a fost distins, prin decret prezidențial, cu titlul onorific „Artist al Poporului”. Distincția i-a fost conferită,...

Actorul, Nicu Țărnă, regizor la Centrul de Cultură şi Artă „Ginta Latină”, a fost distins, prin decret prezidențial, cu titlul onorific „Artist al Poporului”. Distincția i-a fost conferită, astăzi, de președintele țării, Igor Dodon, transmite Breaking News.

În cadrul unei ceremonii oficiale desfășurată la Președinție, șeful statului a înmânat înalte distincții de stat în conformitate cu decretele pe care le-a semnat în ultimele luni. De ordine și medalii s-au învrednicit agricultori, profesori, medici, sportivi, artiști, actori și alte categorii de cetățeni care au dat dovadă de înaltă măiestrie profesională.

Președintele le-a mulțumit tuturor persoanelor distinse pentru munca și dedicația profesională. Igor Dodon a declarat că instituția prezidențială va depune efort și va le va acorda susținerea necesară și în continuare.

In this article


Join the Conversation