Accident produs lângă Cojușna: O persoană a murit și alte patru rănite

O femeie și-a pierdut viața într-un accident rutier produs aseară, 23 octombrie, în apropiere de satul Cojușna din raionul Strășeni. Alte patru persoane au fost transportate la...

O femeie și-a pierdut viața într-un accident rutier produs aseară, 23 octombrie, în apropiere de satul Cojușna din raionul Strășeni. Alte patru persoane au fost transportate la spital cu diverse traumatisme.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Strășeni, Silvia Vetcu, a declarat pentru IPN că femeia, aflându-se la volanul automobilului, staționa regulamentar pe banda laterală stânga. Automobilul urma să vireze spre localitatea Cojușna, însă într-un moment automobilul a fost lovit din spate de un alt autovehicul.

În urma impactului, femeia, în vârstă de 59 de ani, a murit pe loc, iar soțul ei, în vârstă de 60 de ani, care se afla în calitate de pasager, a fost rănit. Acesta, dar și șoferul de 35 de ani din celălalt automobil și alte două pasagere, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

In this article

Join the Conversation