Accident grav la Orhei: Doi adulți și trei minori, transportați de urgență la spital

Un accident s-a produs în această amiază, 18 iunie, pe un drum național, în apropiere de orașul Orhei. Într-un automobil se aflau trei copii minori. Potrivit ofițerului de...

Un accident s-a produs în această amiază, 18 iunie, pe un drum național, în apropiere de orașul Orhei. Într-un automobil se aflau trei copii minori.

Potrivit ofițerului de presă al IP Orhei, Băetrău Elena, totul s-a întâmplat astăzi, 18 iunie, în jurul orei 11:34.

Serviciul unic 112 a primit un apel privind un accident rutier produs pe traseul R-6 Chișinău-Orhei-Bălți, în municipiul Orhei.

Potrivit informațiilor preliminare, un șofer în vârstă de 26 de ani, fiind la volanul unui automobil de model Opel Astra, deplasându-se spre Chișinău, nu a păstrat distanța față de vehiculul din față și nu a frânat la timp, ciocnindu-se cu un alt automobil de model Opel Astra, condus de un șofer în vârstă de 51 de ani, care se deplasa pe aceeași bandă de circulație.

În urma loviturii, șoferul de 51 de ani și o pasageră din celălalt vehicul au fost transportați la spital cu ambulanța pentru investigații, alături de trei copii minori.

Șoferul în vârstă de 26 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând lipsa alcoolului în sânge. Celălalt șofer va fi supus testelor de sânge în continuare.

Măsurile necesare sunt în desfășurare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor accidentului.

Sursa: Știri.md

In this article