Modernizarea infrastructurii rutiere din Chișinău: Tehnici avansate de reparare a drumurilor

În cadrul activităților de reparație și întreținere a drumurilor publice din Capitală, se desfășoară lucrări de lichidare a avariilor prin două metode principale: plombarea cu asfalt fierbinte și...

În cadrul activităților de reparație și întreținere a drumurilor publice din Capitală, se desfășoară lucrări de lichidare a avariilor prin două metode principale: plombarea cu asfalt fierbinte și metoda injectării.

„Printre străzile unde se intervine cu plombări prin injectare sunt: Doina, Hîncești, Băcioii Noi, Dacia, Calea Orheiului, Meșterul Manole, București, Gheorghe Asachi, Uzinelor, Muncești, Vasile Lupu, Liviu Deleanu”, menționează Ion Ceban.

Metoda injectării este utilizată pentru reparații eficiente, inclusiv ale gropilor de dimensiuni mici, prezentând mai multe avantaje: lucrările se desfășoară rapid, minimizând astfel perturbările traficului. De asemenea, este o soluție eficientă care previne deteriorările majore ce pot apărea în lipsa intervențiilor prompte.

Lucrările sunt programate să fie finalizate până la sfârșitul anului curent, asigurând astfel întreținerea adecvată a infrastructurii rutiere a Capitalei.

In this article