Ion Ceban: „Primăria Chișinău a finalizat cu succes două proiecte INTERREG – AGORA și ARCHEODANUBE”

Ion Ceban informează că, Primăria Capitalei organizează, în aceste zile, Conferința NONA Chișinău (New gOvernance for New spAces). „Am salutat participanții și oaspeții evenimentului NONA Chișinău, care se...

Ion Ceban informează că, Primăria Capitalei organizează, în aceste zile, Conferința NONA Chișinău (New gOvernance for New spAces).

„Am salutat participanții și oaspeții evenimentului NONA Chișinău, care se desfășoară în perioada 18-19 iunie, cu participarea a 26 de experți din Bulgaria, România, Slovenia, Serbia, Austria, Ucraina și Moldova”, a scris Primarul General.

Prin participarea activă în proiectele Interreg, municipalitatea nu doar îmbunătățește peisajul urban și socio-economic, ci și contribuie semnificativ la creșterea și coeziunea colectivă a regiunii.

Până acum, subliniază edilul, Primăria Chișinău a finalizat cu succes două proiecte INTERREG – AGORA și ARCHEODANUBE. „În prezent, facem parte din patru proiecte și suntem foarte bucuroși să fim parte a echipei NONA și să contribuim la ceea ce oferă proiectul”, a mai adăugat Ion Ceban.

Municipiul Chișinău este partener în cadrul proiectului NONA, finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul programului Interreg Danube Region.

In this article