A început procesul de citire a indicilor contoarelor de gaze

SA „Moldovagaz” anunță toți consumatorii săi despre faptul că a început procesul de citire a indicilor contoarelor, conform condițiilor contractuale şi Regulamentului pentru furnizarea gazelor naturale în vigoare....

SA „Moldovagaz” anunță toți consumatorii săi despre faptul că a început procesul de citire a indicilor contoarelor, conform condițiilor contractuale şi Regulamentului pentru furnizarea gazelor naturale în vigoare.

Potrivit unui comunicat al instituției, citirea indicilor contoarelor va dura până la 30 noiembrie 2019, de aceea SA „Moldovagaz” solicită respectuos consumatorilor săi să fie receptivi şi să permită accesul controlorilor operatorului de reţea la echipamentele de măsurare (contoare).

SA „Moldovagaz” recomandă tuturor consumatorilor mun. Chișinău, care din anumite motive întemeiate nu au putut asigura accesul la echipamentul de măsurare (contor), să formeze numărul unic 1304 al Call Centrului pentru a transmite indicii. Important – se transmit doar indicii până la cadranul roșu!

In this article


Join the Conversation