A fost semnată o nouă Convenție

În cadrul ședinței Comisiei de ramură pentru consultări și negocieri colective în domeniul construcțiilor a fost semnată o nouă Convenție colectivă în ramura construcțiilor, transmite Breaking News cu...

În cadrul ședinței Comisiei de ramură pentru consultări și negocieri colective în domeniul construcțiilor a fost semnată o nouă Convenție colectivă în ramura construcțiilor, transmite Breaking News cu referire la politics.md.

Convenția colectivă în ramura construcțiilor reprezintă un act juridic ce stabilește principiile generale a raporturilor de muncă și a raporturilor social-economice legate nemijlocit de acestea.

Documentul a fost semnat de către partenerii sociali – Ministerul Economiei și Infrastructurii, Federația Sindicatelor de Construcții și Industria Materialelor de Construcții „SINDICONS”, Federația Patronală a Constructorilor Drumarilor și a Producătorilor Materialelor de Construcție „CONDRUMAT” și Federația Patronatului din Construcții și Producerea Materialelor de Construcții „FPCPMC”.

 

In this article


Join the Conversation