A fost inaugurat iluminatul public stradal pe Calea Ieșilor

Primăria municipiului Chișinău informează că marți, 9 aprilie, a.c. a fost inaugurat iluminatul public stradal pe Calea Ieșilor din sectorul Buiucani. Este cea de-a 10-a stradă  iluminată în...

Primăria municipiului Chișinău informează că marți, 9 aprilie, a.c. a fost inaugurat iluminatul public stradal pe Calea Ieșilor din sectorul Buiucani. Este cea de-a 10-a stradă  iluminată în acest an, în cadrul Proiectului de reabilitare a sistemului de iluminat public  din municipiul Chișinău, transmite Breaking News.

Lucrările au vizat înlocuirea a 156 corpuri de iluminat pe bază de LED, schimbarea cablului de alimentare și a consolelor, pe o lungime de 3 km de drum. Lucrările au fost desfășurate pe parcursul lunilor martie – aprilie, a.c., iar costul proiectului este de 2 mil. lei.

De asemenea, pe parcursul anului 2019 sunt planificate lucrări de extindere a rețelei de iluminat public și în curțile de blocuri din sectoarele Botanica, Râșcani și Ciocana, în acest scop fiind prevăzuți 3,3 mil. lei.

 

In this article


Join the Conversation