VIDEO// Doi polițiști filmați în timp ce primesc mită

Doi inspectori de patrulare sunt investigați pentru presupusa primire de mită în schimbul neîntocmirii unui proces-verbal de contravenție. Imaginile surprinse și trimise către redacția Știri.md arată momentul în...

Doi inspectori de patrulare sunt investigați pentru presupusa primire de mită în schimbul neîntocmirii unui proces-verbal de contravenție. Imaginile surprinse și trimise către redacția Știri.md arată momentul în care cei doi polițiști se întâlnesc cu șoferul unei mașini de marcă Lada în dimineața zilei de 26 aprilie.

În înregistrările video, se poate observa cum mașina poliției urmărește automobilul șoferului până la locuința acestuia, unde unul dintre polițiști coboară și începe o discuție cu șoferul. După câteva momente, polițistul se întoarce către mașina de Poliție, iar șoferul îl urmează. În timp ce unul dintre polițiști se întoarce spre mașină, șoferul pare să scoată bani din portofel și să-i ofere polițistului.

Ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Securitate Publică, Natalia Golovco, a confirmat pentru Știri.md că a fost inițiată o anchetă în legătură cu acest caz. Autoritățile desfășoară investigații pentru a clarifica circumstanțele întâlnirii dintre polițiști și șoferul automobilului și pentru a stabili dacă a avut loc o încălcare a legii sau a regulilor de conduită profesională.

In this article