Călători cu permise de conducere falsificate, depistați de vameși

Un moldovean și un cetățean al Ucrainei sunt cercetați de oamenii legii, după ce au fost prinși la vamă cu permise de conducere falsificate. Potrivit Poliției de Frontieră...

Un moldovean și un cetățean al Ucrainei sunt cercetați de oamenii legii, după ce au fost prinși la vamă cu permise de conducere falsificate.

Potrivit Poliției de Frontieră a Republicii Moldova, un cetățean din Ucraina de 39 de ani a încercat să treacă frontiera de stat, fiind la volanul unui automobil, însă continuându-și călătoria în calitate de pasager. Cazul a fost înregistrat în seara zilei de 6 august.

În cadrul unui control, oamenii legii au constatat că permisul de conducere ucrainean este falsificat.

Cea de-a doua persoană documentată este un moldovean, originar din raionul Drochia, care a fost depistat acum trei ore în punctul de trecere a frontierei Costești, direcția ieșire din țară.

Șoferul și pasagerii acestuia au fost supuși controlului, în urma căruia, polițiștii de frontieră au depistat în portmoneul unui pasager de 32 de ani a fost depistat un permis de conducere, care ar fi fost eliberat de către autoritățile din Moldova. În cadrul audierilor, acesta a recunoscut că și-a cumpărat permisul cu 700 de euro.

Ambele cazuri sunt cercetate sub toate aspectele legale, în vederea elucidării circumstanțelor și atragerii la răspundere a făptașilor.

In this article