Ion Ceban poate câștiga alegerile locale din primul tur, susține Victor Nichituș

Ion Ceban poate câștiga alegerile locale din primul tur, notează într-un editorial comentatorul politic Victor Nichituș. Potrivit acestuia, locuitorii municipiului Chișinău vor vota la alegerile locale în cunoștiință...

Ion Ceban poate câștiga alegerile locale din primul tur, notează într-un editorial comentatorul politic Victor Nichituș.

Potrivit acestuia, locuitorii municipiului Chișinău vor vota la alegerile locale în cunoștiință de cauză, făcând comparație între lucrurile realizate de diferitele administrații care s-au perindat la conducerea capitalei.

„Alegerea primarului municipiului Chișinău va fi făcută de locuitorii acestui oraș. Nimeni de la Bruxelles, Washington ori București nu va participa la vot dacă nu are viză de reședință în capitala moldovenească. Chișinăuienii vor alege făcând comparații – între ce a fost și ceea ce este. Pentru că nimeni nu poate șterge ceea ce este făcut în oraș”, scrie Nichituș.

Comentatorul politic afirmă că de mai bine de 25 de ani, capitala moldoveană nu a mai cunoscut atât de multe/ample procese de dezvoltare care se desfășoară în prezent.

“De la reconstrucția pasajelor subterane, la reabilitarea parcurilor și zonelor verzi, la reconstrucția arterelor de circulație toate acestea sunt lucruri, cu adevărat bune, sunt făcute de către actualul echipa lui Ion Ceban”, a specificat editorialistul.

În acest context, Nichituș a concluzionat că dacă nu va fi scos din cursa electorală, Ion Ceban poate câștiga alegerile locale din primul tur.

In this article