45 de victime în urma căderii unui autocar de pe un pod în Africa de Sud

Un autocar tragic cu 46 de pasageri a suferit un accident dezastruos în Africa de Sud, soldându-se cu moartea a 45 de persoane. Autocarul călătorea din Botswana spre...

Un autocar tragic cu 46 de pasageri a suferit un accident dezastruos în Africa de Sud, soldându-se cu moartea a 45 de persoane. Autocarul călătorea din Botswana spre Moria pentru a participa la o slujbă religioasă de Paște.

Incidentul a avut loc în provincia Limpopo, la peste 300 de kilometri depărtare de Johannesburg. Autocarul a căzut de pe un pod suspendat între două dealuri, căzând de la aproximativ 50 de metri înălțime și izbindu-se de fundul unei râpe.

Singurul supraviețuitor al tragediei este un copil de opt ani, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Autoritățile au descris scena ca fiind una dezastruoasă, cu unele cadavre de nerecunoscut, altele fiind blocate sub epavă sau împrăștiate la fața locului.

Ministerul Transporturilor a declarat că șoferul a pierdut controlul autocarului, acesta căzând de pe pod și izbindu-se de o râpă, urmând să ia foc în urma impactului.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article