1,8 miliarde de lei, încasați de vamă la bugetul de stat

În luna iunie a anului curent, Serviciul Vamal a încasat la bugetul de stat 1 mlrd 802 mil. lei, cu circa 26 de mil. de lei mai mult,...

În luna iunie a anului curent, Serviciul Vamal a încasat la bugetul de stat 1 mlrd 802 mil. lei, cu circa 26 de mil. de lei mai mult, comparativ cu perioada similară a anului trecut. Suma a fost colectată în rezultatul perfectării a 41.648 de declarații vamale, transmite Breaking News.

Totodată, veniturile colectate de Vamă, în primele șase luni ale acestui an, se ridică la suma de peste 10 miliarde de lei, în creștere cu 635 mil. de lei față de încasările din aceeași perioadă a anului precedent.

Totodată, în cazul în care aveți nevoie de informații privind regulile de traversare a frontierei cu diverse bunuri sau doriți să faceți o reclamație cu privire la eventuale abuzuri admise de către angajații instituției, puteți apela Centrul Unic de Apel al Serviciului Vamal (+373 22 574 111). Pe parcursul lunii trecute, operatorii Liniei de informare au răspuns la 1.406 solicitări de informații legate de vamă.

In this article


Join the Conversation