100 de medici rezidenţi, instruiţi cum să utilizeze sistemul informaţional automatizat pentru asistenţa medicală primară

Compania Naţională de Asigurări în Medicină (CNAM) organizează, în perioada 3-12 aprilie, un curs de instruire a peste 100 de medici rezidenţi de la Catedra medicina primară a...

Compania Naţională de Asigurări în Medicină (CNAM) organizează, în perioada 3-12 aprilie, un curs de instruire a peste 100 de medici rezidenţi de la Catedra medicina primară a Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie „N. Testemiţanu” în domeniul utilizării sistemului informaţional automatizat pentru asistenţa medicală primară (SIA AMP), transmite Breaking News.

În prima parte a cursului, participanţii sunt familiarizaţi cu aspectele teoretice ale SIA AMP, iar în cea de-a doua accesează platforma şi procesează informaţia la diferite module din sistem.

La finalul instruirii, medicii rezidenţi vor susţine un test de evaluare şi vor primi un certificat care atestă deţinerea cunoştinţelor în SIA AMP.

CNAM contează pe sprijinul medicilor rezidenţi şi în ceea ce priveşte transmiterea cunoştinţelor acumulate în cadrul cursului altor colegi, cadrelor medicale care utilizează SIA AMP.

In this article


Join the Conversation