Zinaida Greceanîi: Înțelegem că ordine în țară putem face doar noi, cetățenii Republicii Moldova

Viitorul țării noastre depinde de decizia pe care o va lua fiecare cetățean în ziua de 11 iulie, a declarat președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, candidatul Blocului Comuniștilor și...

Viitorul țării noastre depinde de decizia pe care o va lua fiecare cetățean în ziua de 11 iulie, a declarat președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, candidatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor la funcția de deputat, în cadrul mitingului ”Iubim Moldova”, organizat astăzi la Chișinău.

”Astăzi ne-am adunat mulți, ne-am adunat toți cei care susțin unitatea Republicii Moldova, care înțeleg că viitorul țării depinde de fiecare dintre noi. Înțelegem că ordine în țară putem face doar noi, cetățenii Republicii Moldova, nimeni din alt stat nu va veni să facă ordine la noi în țară. Am mers din casă în casă în această campanie electorală. A mai rămas o săptămână, spuneți-le oamenilor să cugete, unde este acea echipă care a știut să gestioneze crize, care a știut să scoată țara din groapa datoriilor externe și să achite în țară și salariile, și pensiile, să dezvolte țara, să atragă investiții. Nimeni altul după 2009, nu a putut să repete acest exemplu”, a declarat Greceanîi.

Zinaida Greceanîi a remarcat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor nu va utiliza niciodată metodele josnice pe care le folosesc oponenții politici, care și-au bătut joc de oameni, de agricultori, de copii.

Președintele Parlamentului a declarat că cetățenii Republicii Moldova trebuie să păstreze în continuare tradițiile tradiționale și să nu accepte valori străine istoriei și identității noastre.

In this article