VORONIN: Iubim Moldova pentru că aceasta este Patria, pământul, istoria neamului nostru

Noi suntem obligați să ne iubim țara și acest lucru trebuie să-l demonstrăm pe 11 iulie, a declarat președintele PCRM, Vladimir Voronin, în cadrul acțiunii ”Iubim Moldova”, organizată...

Noi suntem obligați să ne iubim țara și acest lucru trebuie să-l demonstrăm pe 11 iulie, a declarat președintele PCRM, Vladimir Voronin, în cadrul acțiunii ”Iubim Moldova”, organizată de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor.

Cel de-al treilea președinte al țării susține că de acest lucru trebuie convinși toți cetățenii care astăzi sunt induși în eroare de cei care se află în cădirea Președinției și care optează împotriva statalității, independenței și integrității țării.

”Iubim Moldova pentru că aceasta este Patria, pământul, istoria neamului nostru. Moldova suntem noi toți. Noi vrem să vedem Moldova prosperă, dezvoltată, cu o viață stabilă pentru cetățenii, cu mulți prieteni peste hotare”, a declarat liderul comuniștilor.

Vladimir Voronin i-a îndemnat pe cetățeni să susțină la 11 iulie echipa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor care va lucra pentru toți cetățenii.

”Noi suntem obligați să lucrăm pentru toată populația țării. Oamenii s-au săturat de furturi, prostiile care se fac împotriva lor. Ultimii ani, Moldova nu se dezvoltă și nu se mișcă înainte din cauză că acei oameni care se află acum în clădirea Președinției nu se gândesc la țară”, a declarat Voronin.

Președintele PCRM a remarcat că oponenții politici vor să revină la guvernare nu pentru a îmbunătăți viața oamenilor, dar pentru a continua să fure țara, așa cum a fost au furat miliardul din băncile țării când au fost la guvernare.

In this article