Zeci de moldoveni au venit la Președinție pentru a cere ajutor

Zi de audiență la Președinție. Șeful statului a stat de vorbă cu zeci de moldoveni, care au nevoie de ajutor. Despre aceasta Igor Dodon a povestit pe pagina...

Zi de audiență la Președinție. Șeful statului a stat de vorbă cu zeci de moldoveni, care au nevoie de ajutor. Despre aceasta Igor Dodon a povestit pe pagina sa de Facebook.

„Am desfășurat astăzi tradiționala audiență a cetățenilor, unde zeci de persoane din toate regiunile țării au solicitat sprijinul Președinției în soluționarea problemelor cu care se confruntă.

Subiectele abordate au vizat diverse domenii: juridic, medical, agricol, social, infrastructură, sectorul zootehnic, de acordare a spațiului locativ, a unui ajutor material pentru întremarea sănătății, propuneri de ajustare a legislației etc.

Țin să menționez că sute de astfel de solicitări primesc și în cadrul întrevederilor pe care le am cu cetățenii, în cursul vizitelor frecvente pe care le întreprind în diverse localități ale țării.

Fiecare petiție și solicitare este examinată și sînt întreprinse toate măsurile pentru soluționarea acestora în termeni rezonabili.”,  a scris Igor Dodon.

In this article


Join the Conversation