Wizz Air reia zborurile Chişinău-Budapesta

Wizz Air sărbătoreşte zborul inaugural de la Chişinău către Budapesta în 2 aprilie, marcând o etapă importantă în angajamentul Wizz Air de a oferi opţiuni de călătorie convenabile...

Wizz Air sărbătoreşte zborul inaugural de la Chişinău către Budapesta în 2 aprilie, marcând o etapă importantă în angajamentul Wizz Air de a oferi opţiuni de călătorie convenabile pentru pasagerii moldoveni, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Wizz Air rămâne dedicată să deservească pasagerii moldoveni, oferindu-le tarife de călătorie accesibile. Odată cu relansarea rutei Chişinău-Budapesta, împreună cu reluarea recentă a operaţiunilor către Veneţia, Roma, Milano şi Londra, Wizz Air continuă să îşi consolideze angajamentul de a extinde oportunităţile de călătorie pentru pasagerii săi.

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus: “Suntem încântaţi să relansăm ruta Chişinău-Budapesta, extinzându-ne astfel reţeaua şi oferind călătorilor moldoveni mai multe opţiuni pentru a explora Europa. La Wizz Air, ne angajăm să oferim tarife accesibile, servicii excelente şi opţiuni de călătorie sustenabile, asigurându-ne că pasagerii se pot bucura de călătorii fără probleme şi memorabile alături de noi.”

Natalia Cojocaru, PR Manager al Aeroportului Internaţional Chişinău, a spus: “Este de menţionat că relansarea rutei Budapesta-Chişinău-Budapesta este un moment mult aşteptat pentru pasagerii noştri, iar împreună cu reluarea recentă a operaţiunilor către Roma, Milano, Veneţia, şi Londra, Wizz Air continuă să îşi consolideze angajamentul de a îmbunătăţi oportunităţile de călătorie pentru pasagerii săi. Totodată, sperăm că, compania aeriană Wizz Air îşi va realiza planurile propuse prin creşterea şi extinderea destinaţiilor oferind călătorilor tot mai multe opţiuni în materie de călătorie. De asemenea, ne bucurăm că suntem tot mai conectaţi cu oraşele europene la preţuri din ce în ce mai avantajoase, şi ne dorim ca zborurile prin aeroportul nostru să fie asociate doar cu emoţii plăcute, şi încrederea în eforturile atât a companiei aeriene cât şi a noastre de a oferi pasagerilor o experienţă de călătorie frumoasă exprimată prin confort şi siguranţă.”

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article