Voronin către Sandu: ”Te-ai angajat, fă față. Lucrează și nu scânci”

Înainte de a promite ceva cetățenilor, Maia Sandu trebuia să citească bine Constituția și să vadă care sunt prerogativele unui șef de stat, a declarat președintele PCRM, Vladimir...

Înainte de a promite ceva cetățenilor, Maia Sandu trebuia să citească bine Constituția și să vadă care sunt prerogativele unui șef de stat, a declarat președintele PCRM, Vladimir Voronin invitat în studioul unui post de televiziune. 

Liderul comuniștilor susține că scuza lui Sandu pentru inacțiunile sale în funcția înaltă pe care o ocupă vorbește despre incompetența sa și despre nedorința de a lucra pentru cetățeni.    

”Trebuie mai întâi să cugeți bine dacă vei face față și pe urmă să tinzi să ocupi așa funcții în stat. Nimeni nu o impune să ridice o halteră de 100 de kg. Trebuia să deschidă Constituția și să vadă pentru început care sunt prerogativele președintelui și în funcție de acestea să facă promisiuni electorale. Înainte de a promite ceva cetățenilor, trebuia să analizeze cum se va înțelege cu Parlamentul. Dar acum trebuie să lucreze. Te-ai angajat, fă față. Lucrează și nu scânci. Nu da vina că nu ai împuterniciri, nu căuta motive. Trebuie să fie activă, să arate acțiuni, dar nu să stea în Președinție și să se plângă”, a declarat președintele PCRM.

In this article