Voronin, către alegători: Dacă veți vota pentru partidele apărute peste noapte, atunci votul Dvs se duce la gunoi

Președintele PCRM, Vladimir Voronin, a venit cu un îndemn către alegători la alegerile de duminică, 11 iulie, să-și dea votul pentru concurenții mari și să nu irosească votul...

Președintele PCRM, Vladimir Voronin, a venit cu un îndemn către alegători la alegerile de duminică, 11 iulie, să-și dea votul pentru concurenții mari și să nu irosească votul lor pentru partidele create peste noapte, care n-au nicio șansă să ajungă în Parlament.

”Alegătorii trebuie să fie atenți, să nu voteze în așa fel ca buletinele lor de vot să se ducă la gunoi. Dacă veți vota pentru partidele pitici, apărute peste noapte, partide spoiler, create de cineva special ca să sustragă voturile de la alte partide mai puternice, capabile de a face ordine în țară, de exemplu cum este blocul nostru, atunci votul dumneavoastră pentru cine n-ați pune ștampila se duce la gunoi, pentru că mecanismul de repartizare a voturilor după alegeri este proporțional partidelor care au acces în Parlament. De aceea votați pe acei în care aveți încredere și care știți că vor face regulă în țară și sunt capabili și știu ce înseamnă disciplină, lege, Constituție”, a spus liderul PCRM.

Vladimir Voronin a declarat că în această campanie electorală oponenții politici nu au demonstrat nicio capacitate, nici ca personalități și nici ca partide consolidate. Voronin susține că aceste partide nu au prezentat cetățenilor nici măcar programele lor electorale, ci doar au generat scandaluri în cadrul dezbaterilor electorale.

In this article