Vlogger: Ar fi interesant de văzut, câte procente vor rămâne din ratingul PAS peste câțiva ani, dacă Sandu devine președinte

Vloggerul Vitalie Florea le propune cetățenilor să facă un exercițiu de imaginație și să se gândească ce s-ar putea întâmpla cu PAS, dacă Maia Sandu devine președinte. Activistul...

Vloggerul Vitalie Florea le propune cetățenilor să facă un exercițiu de imaginație și să se gândească ce s-ar putea întâmpla cu PAS, dacă Maia Sandu devine președinte. Activistul civic se referă la faptul că Maia Sandu, potrivit legii, va trebui să renunțe la partid.

„Dincolo de problemele și dificultățile majore care vor apărea în exercitarea funcției, fără o majoritate parlamentară loială, pe doamna Sandu o așteaptă altă năpastă. Ea va fi nevoită să degreveze din postul de președinte PAS. Să nu mai facă nici o declarație politică din partea partidului. Să nu să se asocieze nici într-un fel cu PAS. Să nu influențeze oficial activitatea partidului respectiv”, spune Florea.

Vloggerul spune că PAS este proiecția unei singure persoane și că partidul a fost construit doar în jurul imaginii Maiei Sandu.

“Eliminăm imaginea Maiei Sandu din PAS și ce rămâne din valoarea partidului?”, se întreabă vloggerul.

Totodată, Vitalie Florea nu exclude faptul că dacă va fi ales un nou președinte PAS, atunci, în interiorul partidului inevitabil vor apărea două poluri de putere, care vor genera lupte interne, reconfigurarea puterii în partid, tensiuni între Maia Sandu și noul președinte.

“Ar fi interesant de privit derularea evenimentelor. De văzut, câte procente vor rămâne din ratingul PAS peste câțiva ani? Însă, am dubii că Maia Sandu va avea șansă să ne bucure cu asemenea plăceri”, conchide Florea.

In this article