Vladimir Putin suferă de crize de tuse și greață constantă

Apropiații lui Vladimir Putin sunt din ce în ce mai îngrijorați de starea de sănătate a președintelui rus. O persoană din interiorul cercului de prieteni a lui Putin...

Apropiații lui Vladimir Putin sunt din ce în ce mai îngrijorați de starea de sănătate a președintelui rus.

O persoană din interiorul cercului de prieteni a lui Putin susține că liderul rus suferă de crize de tuse, de greață constantă și de lipsa poftei de mâncare.

Liderul rus a fost văzut într-un poligon militar și trăgând cu o pușcă de lunetist săptămâna trecută, iar în acest weekend ar fi fost supus unui control medical.

Apropiații din cercul lui Putin sunt îngrijorați că „tusea persistentă” devine vizibilă, iar acest lucru va fi văzut de elitele din Rusia ca un „semn de deteriorare puternic al sănătății”, susține pe Telegram, generalul SVR, care afirmă de mult timp că președintele rus suferă de cancer, în ciuda insistențelor Kremlinului că este sănătos.

Vladimir Putin ar fi slăbit 8 kilograme în ultimele luni, potrivit surselor citate de Mirorr.co.uk.

Putin a fost văzut o singură dată în ultima săptămână într-o întâlnire online cu guvernatorul fostei regiuni GULAG Magadan, Serghei Nosov. Cu toate acestea, astfel de întâlniri sunt adesea înregistrate mai devreme decât sunt afișate.

Luni, Putin a avut o întâlnire de lucru față în față cu viceprim-ministrul Dmitri Cernîșenko.

El a tușit ușor în clipul scurt în care a aparut în timp ce discuta despre prevederile sportive în regiunile ucrainene pe care le-a anexat din Ucraina .

In this article