Vlad Filat și Maia Sandu se aseamănă mult, de această părere este bloggerul Eugen Luchianiuc

Fostul lider PLDM, Vlad Filat, și președintele țării, Maia Sandu, se aseamănă mult, de această părere este bloggerul Eugen Luchianiuc, care a adus și unele argumente. „Primul a...

Fostul lider PLDM, Vlad Filat, și președintele țării, Maia Sandu, se aseamănă mult, de această părere este bloggerul Eugen Luchianiuc, care a adus și unele argumente.

„Primul a ajuns la Guvern cu cea mai bună echipă dar, cu timpul a reușit să o schimbe pe niște lingăi și neputincioși. Actuala presedinta.md calcă pe fix aceleași greble, puțini au rămas în apropierea ei din cei care au construit #pas-ul și tot mai mulți apropiați din echipa de lingăi a lui Filat. Și, problema cea mai mare a ei, și posibil a .md, e că are mare încredere în ei și nu vrea în ruptul capului să-i rărească. Asta și o va duce acolo unde ajung toți”, a scris bloggerul.

Amintim că recent, fostul premier Vlad Filat a declarat că PLDM nu ar trebui să participe la alegerile parlamentare, dar să susțină PAS, partidul format din foștii liber-democrați.

In this article