Viorica Dumbrăveanu, noul consilier al Președintelui RM în domeniul social

Viorica Dumbrăveanu, unul din cei mai buni profesioniști din țară în domeniul protecției sociale, exercită începînd cu această săptămîna funcția de consilier al Președintelui Republicii Moldova în domeniul...

Viorica Dumbrăveanu, unul din cei mai buni profesioniști din țară în domeniul protecției sociale, exercită începînd cu această săptămîna funcția de consilier al Președintelui Republicii Moldova în domeniul social. Despre acest lucru a scris președintele Igor Dodon pe pagina sa de pe rețelele de socializare, transmite Breaking News.

„Am semnat decretul de numire a Doamnei Dumbrăveanu avînd ferma convingere, că experiența profesională și managerială a ex-Secretarului de Stat la ministerul de resort, va contribui la elaborarea și promovarea unor politici eficiente în domeniul social, or prioritatea mea în funcția de Președinte al țării, este de a spori nivelul de protecție socială a cetățenilor noștri.

Proiectele cu caracter social lansate la Președinție recent, sunt doar un început în activitatea consilierului în domeniul respectiv. Îi doresc succes Doamnei Dumbrăveanu în activitatea sa, întru soluționarea problemelor sociale din țara noastră”, a declarat Igor Dodon.

In this article


Join the Conversation