VIDEO// Vlad Bilețchi: În lupta cu un clan mafiot și oligarhic, cetățenii au adus la putere un alt clan

Liderul Partidului AUR Moldova, Vlad Bilețchi, se arată nedumerit de faptul că ex-ministrul de Interne în guvernul Filat, Dorin Recean, a ajuns să fie numit în funcția de...

Liderul Partidului AUR Moldova, Vlad Bilețchi, se arată nedumerit de faptul că ex-ministrul de Interne în guvernul Filat, Dorin Recean, a ajuns să fie numit în funcția de consilier al Președintelui Maia Sandu. Mai mult, acesta e convins că Recean trebuia pedepsit pentru fărădelegile la care a recurs în trecut.

„Recean, actualul consilier prezidențial numit în funcție, grav de tot. Recean este cel care la indicația lui Filat îl suna pe șeful Fiscului și dădea indicații, cui să-i fie blocate conturile, cui să-i fie deblocate conturile. Spunea el, Recean, actualul consilier prezidențial. E culmea, culmelor că va da cu capul de perete sau va da cu capul de asfalt, agenții economici care nu vor da ascultare. Iată că astăzi, în plină dezoligarhizare a țării, în plină luptă cu oligarhii, parcă declarată, acești oameni sunt liberi, nepedepsiți și nu li se întâmplă absolut nimic. Dragi moldoveni, vă întreb pe dumneavoastră, noi am luptat cu clanurile sau noi am asistat la o luptă dintre clanuri?”, a menționat Bilețchi în cadrul unei intervenții live pe pagina sa de Facebook.

În același timp, Bilețchi spune ferm că în lupta cu un clan mafiot și oligarhic, cetățenii au adus la putere un alt clan, din care face parte inclusiv Dorin Recean.

Totodată, liderul AUR spune că ex-premierul țării, Vlad Filat, la momentul de față ar fi cel mai fericit din moldoveni odată ce ar fi reușit să-i i-a locul lui Vladimir Plahotniuc și să controleze din umbră, toată Republica Moldova.

„Iată am mai mâncat și încă o povestioară de luptă cu clanurile oligarhice și în lupta cu un clan, am adus la putere alt clan. Eu cred că Filat acum este mai fericit ca niciodată că a reușit să-l înlocuiască pe Plahotniuc și să controleze din spate toată Republica Moldova. Dumneavoastră trebuie doar să munciți, să munciți și să munciți și banii lor, frumușel să-i aduceți. Știu ei mai bine ce să facă cu banii dumneavoastră. Dar dacă nu este așa, întrebați-vă cum putea Recean să ajungă azi la guvernare, cum putea Alaiba să scape de pușcărie atunci când îl acoperea pe Filat cu Furtul Miliardului, cum a ajuns Spînu – liderul pe tineret de la Filat, care mergea prin universități și prostea tinerii că Filat ne va aduce în Europa și Filat ne-a dus exact la Furtul Miliardului. Cam prea mulți stejărei sunt la guvernare”, a mai spus Bilețchi.


Sursa: Sinteza.org

In this article